Vannlekkasje Rørlegger Oslo

De fleste vil dessverre i løpet av livet oppleve en eller annen form for vannlekkasje i boligen.

Vannlekkasje? Dette burde du gjøre først.
Hva er det første du bør gjøre når du oppdager en vannlekkasje i boligen? Det første du må gjøre er å stenge av vannet slik at skaden ikke blir større enn nødvendig, steng av hovedkranen i boligen da slår du av vannet inn til boligen slik at lekkasjen stopper. Ta gjerne bilder eller video av skadeomfanget før du foretar deg noe mer, dette kan komme godt med når du skal ta en dialog med ditt forsikringsselskap. Prøv å få tørket opp og fjern så mye av vannet som mulig, slik at du forhindrer at skadene blir større enn nødvendig. Møbler og andre gjenstander burde du flytte om det er fare for at disse blir skadet av vannet.

Dekkes vannlekkasjen din av forsikringen?
Det er ikke alltid like lett å svare på om lekkasjen blir dekket av forsikringsselskapet ditt, her kan det komme ann på både hvilken forsikring du har og hvilken skadet du har fått. Er vannlekkasjen og skaden et resultat av dårlig vedlikehold og slitasje er det ikke sikkert at forsikringen dekker skaden. Vannskade og lekkasjer som har oppstått over lenger tid er heller ikke sikkert at du får dekket av ditt forsikringsselskap. Normalt kan vi si at forsikringsselskapene dekker uforutsette og plutselige skader. Sett deg godt inn i dine forsikringsvilkår, så slipper du ubehagelige overraskelser om du skulle være uheldig å få en lekkasje i boligen.

Hvordan kan vi hjelpe deg ved en vannlekkasje i Oslo.
Trenger du en rørlegger i OsloVi er et allsidig rørleggerfirma som tilbyr alt av rørleggertjenester. Vi leverer det meste innen VVS-tjenester og påtar oss både renoverings oppdrag og oppdrag på nybygg. Vi bruker bare kjente kvalitetsmerker på alt utstyr og deler vi leverer og monterer. Dette gjør vi for at du skal få trygghet og beste mulig kvalitet på alt du bestiller gjennom oss.

Våre rørleggere utfører alt fra store renoveringsprosjekter, til mindre rørleggeroppdrag, vedlikeholdsjobber og serviceoppdrag. Ingen rør- eller VVS-installasjoner vare evig. Derfor er rørleggerservice noe som vil være nødvendig i alle bygg på et tidspunkt. Vi utfører alt innen rørleggerservice, som vedlikehold, spyling og reparasjoner for privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier i Oslo.

Oppdrag vår rørleggere i Oslo kan bistå med på kort varsel i Oslo er:

  • Oppussing og rehabilitering av bad og kjøkken.
  • Akutt rørleggerhjelp og utbedring av lekkasjer.
  • Tining av frosne vann- og avløpsrør
  • Serviceoppdrag som skifting og reparasjon av kraner, beredere, servanter, klosett og dusj.
  • Nye rørtekniske anlegg i leiligheter, boliger og forretningsbygg.
  • Installasjon av varmepumper og vannbårne anlegg.
  • Gulvvarme i så vel eneboliger som større bygg.
  • Rehabilitering av våtrom og kjøkken – bygårder, skoler, institusjoner.
  • Bygging, service og kontroll av sprinkleranlegg.
  • Vann og avløpsinstallasjoner utvendig.

Akutt vannlekkasje i Oslo? Tidspunkt for når en vannlekkasje kan oppstå er dessverre umulig å planlegge, vi rykker raskt ut til oppdrag i Oslo og skal kunne bistå deg ved vannlekkasjer på kort varsel. Ring oss på tlf: 46 33 00 20 for akutt bistand. Vi monterer også lekkasjestopper på boliger i Oslo.

Anbefalt rørlegger i OsloGod service, tilgjengelighet og godt håndtverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Vårt nedslagsfelt: For å kunne bistå våre kunder på best mulig måte og på kort varsel er vårt nedslagsfelt begrenset. Primært utfører vi oppdrag for våre kunder på følgende steder.

Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø, Røa, Holmenkollen, Bestum, Skøyen, Smestad, Lysaker, Vinderen, Huseby, Hovseter, Montebello, Hoff, Majorstuen, Uranienborg, Homansbyen, Blindern, Marienlyst, Ris, Gaustad, Sogn, Nordberg, Korsvoll, Sandaker, Torshov, Sagene og Bjølsen.

Inspirasjonsbilder

Rørleggerfirma Oslo
Rørleggerfirma Asker
Rørleggerfirma Bærum
Rørlegger på fastpris
Rørlegger Oslo - Fastpris
Rørlegger Asker - Fastpris
Rørlegger Bærum - Fastpris
Rørlegger på fastpris
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Vannlekkasje Rørlegger Oslo

Vårt rørleggerfirma utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vannlekkasje Rørlegger Oslo |  Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!