Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi utfører både små og store oppdrag.

Referanser og kundeuttalelser

Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, derfor strekker vi oss alltid langt for å gjøre deg som kunde fornøyd med arbeidet! Vi tar hvert oppdrag like seriøst, uanvhengig av størrelse. Her kan du leste noen av tilbakemeldingene vi får fra våre kunder.

DinRørpartner AS (en del av DBP Gruppen) er totalleverandør av rørleggertjenester.
Vi utfører både små og store prosjekter. Vi er alltid åpne for nye utfordringer! Vi fokuserer på kontinuerlig forbedring

Erfaringer og kundeuttalelser

Flislegging av bad

“Vi er svært fornøyd med flisarbeid som ble utført på bad og med oppfølging underveis. Alle spørsmål ble besvart raskt og det ble vist imøtekommenhet ift
vårt behov for å få jobben gjort innen et visst tidspunkt. Vi anbefaler dere gjerne videre.”

Erfaringer og kundeuttalelser

Flytting av kjøkken

Vi er veldig fornøyd med alt av arbeid dere har gjort for oss i forbindelse med flytting av kjøkken og lage ny romløsning. Arbeidet ble utført på rask tid tross uforutsette utfordringer underveis og til avtalt pris. Dette er håndverkere som bryr seg om kvalitet og god finish.

Erfaringer og kundeuttalelser

Renovering

For en gjeng! Jeg trengte jobb gjort raskt, og kom med en forespørsel som de aller fleste ikke ville hatt mulighet til å gjøre på 3-dagers varsel. De utførte arbeidet som avtalt, til en svært konkurransedyktig pris. 

Erfaringer og kundeuttalelser

Oppussing av bad

Helt fra start til slutt har de vist seg som en meget ryddig og profesjonell bedrift. Alle jeg har hatt kontakt med har vært så hyggelige, dyktige og serviceinnstilte. Resultatet er upåklagelig. Kan anbefales på det sterkeste!

Erfaringer og kundeuttalelser

Rørarbeid

Enkel kommunikasjon og godt utført arbeid. Møtte til avtalt tid. Jobben gjort raskere enn forventet. Ryddig, raskt, hyggelig. Ikke noe å utsette på vår erfaring.

Erfaringer og kundeuttalelser

Varmtvannsbereder

Vi fikk hjelp til å skifte vår gamle varmtvannsbereder. Siden dette hastet for oss kom de allerede dagen etterpå å ordnet dett for oss. Effektivt og ryddig firma, veldig fornøyd med kommunikasjonen underveis, arbeidet som ble utført og den avtalte prisen. Kan varmt anbefales videre til andre