Tette rør eller avløp i Oslo

Sliter du med tette rør eller tett avløp i Oslo? Våre rørleggere er klare for å hjelpe deg.

Vi er et allsidig rørleggerfirma som utbedrer tette rør og avløp i Oslo. Merker du at vannet i toalettet bygger seg opp når du skyller ned kan avløpet ditt være i ferd med å gå tett. Vi anbefaler at problemene repareres så tidlig som mulig, venter du for lenge kan det ofte bli langt dyrere.

Slik kan du unngå tette rør. Putt kun ting som skal være der i avløpet, feil bruk er den vanligste grunnen til tette rør og avløp. I mange av tilfellene der avløp går tett, viser det seg at q-tips eller plastdeler har kommet i vannlåsen. Hårrester o.l tvinner seg rundt fremmedlegemer som plast eller lignende og skaper en propp. Plast, q-tips eller våtservietter skal aldri i avløpet.

Hva kan du gjøre for å forebygge tette rør og sluk? Det enkleste for å unngå tette sluk og rør er er som regel å holde slukene rene! Dette bør gjøres minst en gang hver andre måned. Plukk opp avfall og hårester.

Rens vannlåsen: Under vasken sitter vannlåsen og her samler det ofte seg mye fremmedelementer og hår som kan tette vasken. Heldigvis er det ganske lett å rense vannlåsen selv. Husk å plassere en bøtte under før du skrur av vannlåsen for å rense denne, så slipper du vannsøl.

Levetid på rør ligger gjerne rundt 30-50 år, bor du i en bolig i Oslo som er bygget før 1970 bør du være ekstra oppmerksom. I eldre boliger er det gjerne større sannsynlighet for at det er rustne eller ødelagte rør som kan tette avløp eller rør. Feil bruk kan også forårsake tette rør, et vanlig problem er at ting som ikke skal kastes i sluket tetter opp rørene.

Årsaken til tette rør kan være mange. I moderne rør er ofte fremmedlegemer som plast eller liknende et problem, dette kan ha blitt skylt ned og tettet rørene, setningsskader eller brudd er også et vanlig problem. I eldre rør vil det være naturlig med fettavleiringer og slitasjeskader.

Hos oss får du en rørlegger som tar utfordringen! Vi har fokus på god kundeopplevelse, god service og har kort responstid på henvendelser. Vårt rørleggerfirma leverer det aller meste innen rørleggerfaget enten du skal reparere røranlegget i boligen, utbedre lekkasjer eller om du ønsker å bygge nytt bad eller kjøkken. Vi er serviceinnstilte fagfolk med høy kompetanse innen VVS og rørleggertjenester.

God service, tilgjengelighet og godt håndtverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma i Oslo med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Inspirasjonsbilder

Renovering av kjøkken
Renovering av baderom
Renovering av bad
Oppussing av kjøkken
Oppussing av bad
Renovering av kjøkken - Inspirasjon
Renovering av baderom - Inspirasjon
Renovering av bad - Inspirasjon
Oppussing av kjøkken - Inspirasjon
Oppussing av bad - Inspirasjon
previous arrow
next arrow

Typiske oppdrag vi utfører for våre kunder.

– Leverer og monterer alle typer radiatrorer til private boliger og næringsbygg.
– Oppdrag som skifte av dusjarmatur, kjøkkenkraner og bytte av alt VVS-utstyr.
– Utbedring og reperasjon av lekkasjer.
– Rens av vannlåser, tette rør og avløp.
Frosne rør, tining av alt av vannrør- og avløpsrør. Både utvendig og innvendig.
– Totalrehabilitering eller renovering av bad, kjøkken og vaskerom.
– Service- og rammeavtaler for bedrifter, borettslag og sameier.

Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Tette rør eller avløp i Oslo

Vårt rørleggerfirma utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse (Oslo).
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Trenger du hjelp til å utbedre tette rør eller avløp i Oslo? Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!