Skifte hovedstoppekran Asker

På tide å bytte stoppekran i Asker? Har hovedstoppekranen sluttet å fungere er det på tide å skifte.

Bytte stoppekranen i Asker

At stoppekranen i boligen fungerer og stopper vannet er svært viktig. Stoppekranen er laget for å enten å kunne stoppe eller åpne vannstrømmen i rørene. Eldre stoppekraner har en tendens til å bare stoppe vannet delvis og kan føre til unødvendige lekkasjer i boligen. Det er lurt å undersøke at stoppekranen fungerer som den skal og at den stenger av vannet. Fungerende stoppekran er nødvendig når det skal utføres rørarbeid som utskifting eller reparasjon, ved en lekkasje er det også viktig at det enkelt er mulig å skru av vannet. Stoppekraner burde være lett tilgjengelige og ikke være bygget inn i kasser, bak skap, møbler o.l. Når vi skifter ut stoppekraner er det mulig for oss å plassere denne på et annet sted enn der den står i dag. Vi skifter ut hovedstoppekraner i både leiligheter, eneboliger og næringsbygg i Asker. Ta kontakt med oss for en hyggelig pris og et uforpliktende tilbud.

Skifte hovedstoppekran​ pris​

Ønsker du pris på skifte stoppekran i Asker? Pris for å skifte ut hovedstoppekran vil varierer utifra hvor mye arbeid som kreves for å skifte ut nettopp din stoppekran. Enkelte ganger er kraner innebygd eller skjult og da kreves det ofte litt demonteringsarbeid før vi kan gi i gang med selve utskiftingen av stoppekranen. Normalt skal vi kunne demontere gammel stoppekran, montere ny og funksjonsteste i løpet av 4,5/5 timer.

Lekkasjestopper

Hvordan forebygge vannlekkasjer? Vi monterer lekkasjestoppere, som stanser vanntilførsel automatisk ved vannlekkasjer. Etter nye forskrifter skal alle vanninstallasjoner i rom uten sluk ha en lekkasjestopper.

Vet du hvor din stoppekran er plassert?

Dessverre er det vanlig å oppleve en vannlekkasje eller flere i løpet av livet. I snitt rammes alle boliger av en vannskade hvert 25 år. Vet du hvor din stoppekran er? om ikke bør du undersøke dette med en gang. De fleste vet ikke hvor stoppekranen er plassert eller om dn fungerer som tiltenkt. Mange finner ut dette først når det er for sent og lekkasjen er i gang. Hovedstoppekraner er ofte plassert på vaskerom, på badet, i tekniske rom eller på kjøkkenet. Ofte kan disse være plassert bak en luke i veggen eller inne i et vannskap. Ta en titt i dag og finn ut hvor din stoppekran er og undersøk at den fungerer som den skal. Dette vil du sette pris om du skulle være uheldig å få en vannlekkasje.

Inspirasjonsbilder

Rørleggerfirma Oslo
Rørleggerfirma Asker
Rørleggerfirma Bærum
Rørlegger på fastpris
Rørlegger Oslo - Fastpris
Rørlegger Asker - Fastpris
Rørlegger Bærum - Fastpris
Rørlegger på fastpris
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Bytte hovedstoppekran i Asker

Vårt rørleggerfirma skifter hovedstoppekraner og utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse (Asker).
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Skifte eller bytte hovedstoppekran i Asker? Kvalitet til avtalt tid og pris!