Renovering av bad

Drømmer du om å renovere ditt bad? Vi gir deg fastpris på oppussing av ditt nye bad.

Renovering av bad er et kostbart og stort prosjekt som stiller store krav til bedriften som utfører jobben. Når badet skal renoveres er det mange forskjellige yrkesgrupper som skal inkluderes i arbeidet som rørlegger, elektriker, flislegger, murer og snekker. Når du skal velge et firma til å renovere ditt nye bad kan det være lurt å velge et firma som kan stille med alle yrkesgruppene som kreves slik at du slipper å bli sittende med koordinering av arbeiderne. Renovering av bad bør også utføres av en bedrift med sunn økonomi og god garantitid. Da er du sikret oppfølging i ettertid om noe skulle oppstå.

Alle nye bad bygges med sveisemembran på gulv og litex membranplater på veggene, nytt rør i rør system med fordelerskap. Se også: Oppussing av bad til fastpris om du ønsker forutsigbarhet i dine oppussingskostnader.

Hos din RørPartner får du 10 års garanti på tett bad og vi stiller gladelig med alle yrkesgrupper som trengs for å renovere et bad. Vi renoverer bad i Oslo, Asker og Bærum. Et gjennomsnittlig bad totalrenoveres på 4-5 uker og omfatter normalt. Planlegging og tegning av planløsning og inventar, Riving og pigging av gulv, oppbygging av vegger og tak, Legging av rør, avløp og vann fordelerskap, Montering av elektrisk utstyr som downlights, varmekabler o.l,  Sveising av membran på gulv og montering av litex på vegger, Flislegging av gulv og vegger, Montering og maling av gips i tak,  Montering av inventar og avfallshåndtering. Det kan også være en god idé å vurdere utskifting av eksisterende varmtvannsbereder samtidig med rehabilitering av badet.

Våre håndverkere har solid kompetanse og lang erfaring i alt fra totalrenovering av større bad til oppussing av enklere baderomsprodukter. En fast kontaktperson: Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker norsk eller engelsk etter eget ønske og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført, dermed kan du trygt reise bort eller jobbe på kontoret mens vi pusser opp ditt bad.

Hva innebærer det å totalrenovere et bad?
En renovering eller rehabilitering av bad innebærer mye mer enn normal oppussing av overflater. Ved en totalrehabilitering blir gulv pigget opp og de gamle veggene revet. Rommet strippes helt ned til grunnen. Alt røropplegg og alle elektriske kabler skiftes ut. Sintef anbefaler at badet pusses opp hvert 20-30 år, men mange velger å pusse opp badet oftere da både design, behov og funksjonalitet endres med tiden. Har du noen spørsmål vedrørende oppussing av bad kan du ta en titt på vår side med Ofte stilte spørsmål ved oppussing av bad.

God service, tilgjengelighet og godt håndtverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring med å renovere bad. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi både tegner og utfører oppussingsarbeidet. Vi bistår også våre kunder med forslag til både fliser og installasjoner om dette er ønskelig.

Ved totalrenovering av bad tar vi på oss alle oppgavene tilknyttet oppussingen av badet. Vi tar også prosjektleder oppgaven, slik at vi koordinerer alle involverte håndverkere. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis.

Vi utfører også arbeid på alle sanitæranlegg, både bad og kjøkken. Uavhengig av om du skal rehabilitere og pusse opp eksisterende baderom og kjøkken eller bygge nytt, kan vi bistå deg med hele prosessen.

Hos oss får du en rørlegger som tar utfordringen! Vi har fokus på god kundeopplevelse, god service og har kort responstid på henvendelser. Vi leverer det aller meste innen rørleggerfaget enten du skal reparere røranlegget i boligen, utbedre lekkasjer eller om du ønsker å bygge nytt bad eller kjøkken. Vi er serviceinnstilte fagfolk med høy kompetanse innen VVS og rørleggertjenester. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Inspirasjonsbilder

Renovering av kjøkken
Renovering av baderom
Renovering av bad
Oppussing av kjøkken
Oppussing av bad
Renovering av kjøkken - Inspirasjon
Renovering av baderom - Inspirasjon
Renovering av bad - Inspirasjon
Oppussing av kjøkken - Inspirasjon
Oppussing av bad - Inspirasjon
previous arrow
next arrow

Typiske oppdrag vi utfører for våre kunder.

– Leverer og monterer alle typer radiatorer til private boliger og næringsbygg.
– Oppdrag som skifte av dusjarmatur, dusjkabinett, kjøkkenkraner og bytte av alt VVS-utstyr.
– Utbedring og reparasjon av lekkasjer.
– Rens av vannlåser, tette rør og avløp.
Frosne rør, tining av alt av vannrør- og avløpsrør. Både utvendig og innvendig.
– Totalrehabilitering eller renovering av bad, kjøkken og vaskerom.
– Service- og rammeavtaler for bedrifter, borettslag og sameier.

Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Renovering av bad

Vårt rørleggerfirma utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Trenger du hjelp renovering av bad? Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!