Rørleggere Oslo

Din lokale rørlegger i Oslo og omegn. Vi utfører alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan tilby alt fra enkle serviceoppdrag til større prosjekter.

Rørleggere i Oslo

Fornøyde kunder er vår beste markedsføring, derfor strekker vi oss alltid langt for å gjøre deg som kunde fornøyd med arbeidet! Vi tar hvert oppdrag like seriøst, uanvhengig av størrelse. Vi har rørleggere klare for oppdrag på kort varsel.

Våre rørleggere i Oslo tilbyr god og rimelig rørleggerhjelp!

Har du behov for rørlegger i Oslo til oppussing av bad eller våtrom har vi rørleggere klare for å ta ansvar for hele prosjektet og vi koordinerer alt arbeid som må utføres. Vi stiller også opp med andre type håndverkere om det er behov for dette på et av våre prosjekter. Vi er en del av DBP Gruppen og dette gjør at vi kan tilkalle andre faggrupper på kort varsel. Så er det behov for flislegger, murer, maler eller elektriker for å kunne få utført prosjektet behøver ikke våre kunder å forholde seg til disse faggruppene, vi ordner alt!

Hvilken tjenester tilbyr vi til våre kunder i Oslo?

Vårt rørleggerfirma i Oslo tilbyr alle tradisjonelle rørleggertjenester, vi tilbyr også service oppdrag og utfører arbeid for privatpersoner, bedrifter, sameier og borettslag i Oslo. Så når det kommer til hvilke oppdrag vi utfører for våre kunder, så finnes det egentlig ingen begrensning. Vi tilbyr av VVS og rørleggertjenester med hovedvekt på sanitæranlegg, varme- og kjølesystemer og modernisering av bad.

Service og kvalitet til avtalt tid og pris.

Vi ønsker å heve standarden i rørleggerbransjen, vi leverer alltid arbeidet til avtalt tid og avtalt pris. Våre rørleggere har stolthet for faget og vi møter alltid opp op det tidspunktet vi har avtalt på forhånd. Vi utfører både arbeidet basert på medgåtte timer eller til fast avtalt pris.

Rørleggertjenester vi utfører i Oslo:

  • Reparasjon, bytte eller nyinstallasjon av toaletter/WC
  • Utbedring av vannlekkasjer
  • Radiatorer: Utskifting eller reparasjon av eksisterende radiatorer. Utskifting av slitedeler som kran, ventiler og lufteskruer.
  • Utskifting, reparasjon og rehabilitering av soilrør.
  • Utskifting, reparasjon og rehabilitering av vannrør
  • Modernisering og rehabilitering av bad.
  • Utskifting og montering av varmtvannsberedere

Rehabilitering av bygg

Vi påtar oss både store og små rehabiliteringsoppdrag i Oslo. Vi rehabiliterer både private boliger og private større forretningsbygg. Ønsker du en gratis befaring er det bare å ringe oss, så kommer vi ut på kort varsel. Skal badet totalrehabiliteres er vi et god valg som ofte forenkler prosessen for deg som kunde. Siden vi stiller opp med alle faggrupper det er behov for, vil prosessen bli både enklere og tryggere for deg som kunde.

Hvorfor velge oss når du trenger en rørlegger i Oslo?

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– Utfører arbeid i Oslo, Asker og Bærum
– En fast kontaktperson.
Mer informasjon om DinRørpartner AS

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger du rørleggere i Oslo? Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!