Rørlegger Majorstuen

Vi utfører VVS og rørleggerarbeid på Majorstuen og i omegn, vi utfører både store og små oppdrag.

VVS-arbeid Majorstuen

Erfarne rørleggere på Majorstuen klare til å hjelpe deg på kort varsel. Hos oss får du dyktige og hyggelige rørleggere som møter opp til avtalt tid. Vi utfører alt innen rørleggerarbeid og har meget konkurransedyktige priser.

Rørleggerfirma - Vårt fokus

Vårt fokus er deg!

Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal bli fornøyde, det er tross alt fornøyde kunder vi lever av. 

Rørleggerfirma - Vår kompetanse

Vår kompetanse

Rørleggere på Majorstuen med lang erfaring. Vi har høy kompetanse og vi legger stolthet i jobbene vi utføre

Rørleggerfirma - Avtalt tid og pris

Avtalt tid og pris

Vi leverer oppdraget til avtalt tid og pris. Våre rørleggere har høy fokus på service og kvalitet.

Rørleggerfirma - Trygghet

Trygghet

Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Du skal føle deg trygg og ivaretatt

Renovering av bad
Oppussing av bad i Oslo, Asker og Bærum

Rørlegger Majorstuen - Gode priser og høy kvalitet på arbeidet!

Vi har lang erfaring med vvs-oppdrag for både privatpersoner, borettslag, sameier og bedrifter på Majorstuen i Oslo. Hos oss får du hyggelige, profesjonell og dyktig rørlegger på majorstuen som møter opp til avtalt tid. DinRørpartner utfører oppdrag som montering og utskifting av kraner, Utbedring av rør, vann og avløp, omlegging av nytt røropplegg, lekkasjesikring (waterguard), rehabilitering av baderom og kjøkken, serviceoppdrag og montering av varmeanlegg som varmepumper, vannbåren varme og varmeanlegg. Uansett hva du trenger rørlegger til og uansett størrelse på oppdraget er vi klare til å hjelpe deg. Vi har også spesialisert oss i nødutrykning, dette betyr at vi alltid er klare til å rykke ut umiddelbart for akutt rørleggerhjelp ved vannlekkasjer, tette avløp på kjøkken, bad, kjellere eller vaskerom. Sjekk oss også ut på Google! Søker du etter «Rørlegger Majorstuen» kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Akutt rørlegger på Majorstuen

Behov for Rørlegger på Majorstuen? For rask assistanse eller hasteoppdrag kan du ringe oss på telefon: 46 33 00 20 eller benytte kontaktskjemaet på denne siden. Typisek oppdrag på Frogner som trenger akutt assistanse er lekkasjer med skjult eller ukjent lekkasjested, synlige lekasjer fra kobliner eller rør, frosne rør eller tette avløp og sluk. Har du et oppdrag som haster er det bare å ta kontakt med oss, så stiller vi opp på kort varsel. Oppdrag som typisk kan vente til neste virkedag som normalt ikke er akutt er manglende varmtvann, delvis tette avløp og smådrypp fra blandebatteri på kjøkken eller bad.

Tjenester vi tilbyr

Serviceoppdrag på Majorstuen

Våre rørleggere på Frogner utfører alle typer serviceoppdrag i leiligheter, hus, kontorer og næringsbygg. Normale serviceoppdrag vi hjelper våre kunder med er åpning av tette avløp, stoppe lekkasjer, koble kvaskemaskiner og oppvaskmaskiner, montering av stoppekraner, utskifting av varmtvannsbereder m.m 

Fastpris på oppussing eller renovering av bad

Å pusse opp bad kan være et kostbart og stort prosjekt. For de aller fleste er et nytt baderom en stor investering som skal holde i mange, mange år. Som din lokale rørlegger på Majorstuen bistår vi våre kunder med oppussing av bad, totalrenovering av bad og utbedring av skader som kan oppstå på bad. Hos oss får du 10 års garanti på tett bad og vi stiller gladelig med alle yrkesgrupper. Vi pusser opp bad og renoverer bad på Majorstuen og utfører alle oppgaver i tilknyttning til dette som muring, støping, flislegging o.l

Din faste kontaktperson!

God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsomt det er å
måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal utføres. Alle våre kunder får sin egen faste
kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført. Ta gjerne kontakt med vår rørlegger på Majorstuen for en uforpliktende prat eller dersom du ønsker en gratis befaring

Gode priser og gode referanser

God service, tilgjengelighet og godt håndtverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma på Majorstuen med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Kontakt oss når du trenger en rørlegger på Majorstuen

 
 

Kontakt oss når du trenger en rørlegger på Majorstuen

 
 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Våre rørleggere rykker ut på kort varsel og utfører normalt oppdrag i alle deler av bydel Frogner. Vi utfører også serviceoppdrag og rørleggerarbeid i Resten av Oslo, Asker og Bærum. Har du behov for rørlegger eller ønsker tilbud på et rørleggeroppdrag? Kontakt oss for en uforpliktende prat eller tilbud.

Timeprisen for å benytte en godkjent rørleggere ligger normalt fra 1.000 til 1.500,- inkl mva for arbeid utført på dagtid. Prisene varierer noe fra selskap til selskap, for arbeid utført utover normal arbeidstid som kveldstid, helger eller utrykning koster normalt mer. Enkelte rørleggere kan også tilby arbeid utført på fastpris. Ta gjerne en titt på våre prislister.

Vi utfører alle typer rørleggeroppdrag på Frogner, både store og små oppdrag er like viktig for oss. Vi utfører rørleggeroppdrag i alle størrelser for både private, bedrifter, sameier og boretslag. Så enten du ønsker tilbud på renovering av ditt bad, har problemer med et sprukket eller har en lekkasje som må utbedres stiller vi opp på kort varsel. Nøl ikke med å ta kontakt vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd! Vi kan kontaktes via telefon: 46 33 00 20 eller via vårt kontaktskjema.

Bor du på Majorstuen og trenger en rørlegger som kan stille opp på kort varsel? Kontakt oss for en hyggelig prat eller for et uforpliktende tilbud.