Hva koster det å bytte ut varmtvannsbereder?

Pris for å skifte ut din varmtvannsbereder vil variere ut fra hvilket merke du ønsker på berederen, størrelse og om det er en standard bereder eller ekspressbereder. Når du engasjerer en rørlegger til å skifte ut berederen kan du ofte velge om arbeidet skal utføres basert på timer med tillegg for medgåtte materialer eller om arbeidet skal utføres som fastpris arbeid. Prisene på denne siden tar utgangspunkt i fastpriser på utskifting av varmtvannsberedere på 200 liter for 2023 inkludert alle materialer.

Hvor mye koster arbeidet?

Nedre pris

Kr 13.000,-

Snittpris

Kr 15.000,-

Øvre pris

Kr 20.000,-

Varmtvannsbereder priser

Når du skal skifte ut din varmtvannsbereder er det mange variabler som kan påvirke prisen for dette arbeidet. Utgangspunktet for priser oppgitt her er fastpris på utskifting av bereder og at plassering av berederen forblir den samme og at eksisterende rør som er koblet på din gamle bereder kan gjenbrukes og kobles over på ny bereder. Ønsker du å skifte plassering på varmtvannsberederen som f.eks å flytte den til et annet rom er det behov for å endre og strekke nye vannrør. Opplegg av nye vannrør og eventuelt sluk vil medføre en økning i prisen. Størrelse på berederen og type er også med på å påvirke prisen. Utgangspunktet for disse prisene er en standard varmtvannsbereder på 200 liter fra Oso (Oso Saga Bereder S200) Ønsker du større bereder, ekspressbereder eller bereder som passer inn i \kjøkkenskap (benkebereder) vil prisen være noe høyere enn det som er oppgitt i denne oversikten. Oppgraderer du en standard varmtvannsbereder til varianten med ekspress oppvarming øker prisen med ca. 4.000,- for denne. Prisene oppgitt her inkluderer normalt alle materialer, innkjøp av berederen, kast og retur av den gamle samt miljøgebyr. Så for ca. 15.000,- får du en ferdig montert bereder inkludert alt av arbeid og materialer, inkludert opprydding og kast av din gamle bereder. Vi hjelper deg med å bytte varmtvannsbereder.

Motta uforpliktende tilbud!

Benytt kontaktskjemaet for å motta et uforpliktende tilbud på rørleggerarbeidet. Klikk på knappen over og fyll inn skjema med detaljer om arbeidet som skal utføre. Husk å skriv inn kontaktinformasjon slik at du er enkel å nå om det skulle være informasjon bedriften trenger for å kunne gi deg tilbud.

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Trenger du hjelp til å utbedre tette rør eller avløp? Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!