OSO Varmtvannsbereder 300 liter

Vi skifter ut din gamle bereder med en effektiv OSO Varmtvannsbereder 300 liter

Vi både leverer og monterer OSO Varmtvannsbereder 300 liter og andre solide kvalitets beredere fra OSO. (OSO beredere har markedets laveste varmetap og er designet for maksimal effektivitet. Disse berederne har markedets laveste strømforbruket og enestående livsløps økonomi) SAGA varmtvannsbereder har markedsledende isolasjonsegenskaper som gir store ENØK besparelser, og berederen holder en høy temperatur (75°C) for uslåelig ytelse og mer varmtvann enn andre. Anbefalt kapasitet 4,5 personer

Hvorfor velge Saga bereder fra OSO?
– Spar ca. 500 kWh* / år med markedets best isolerte beredere
– Større faktisk volum og høyere temperatur gir mer varmtvann
– 10 års garanti på den rustfrie trykktanken

Last ned FDV dokumentasjon på OSO Saga S.

Det er viktig at  varmtvannstanken er i god stand, i god kvalitet, og at den blir skiftet ut i tide før den forårsaker vannlekkasje. Dersom du har synlig rust på tanken skal du være ekstra observant. Det behøver ikke å bety at det er fare for at tanken begynner å lekke, men rust sprer seg gjerne til ledninger og koblinger. Dette kan i verste tilfelle øke faren for brannfarlig kortslutning eller lekkasje. Ta også kontakt om du har behov for rørlegger til andre oppdrag, vi er et allsidig rørleggerfirma som utfører de aller fleste oppdrag. God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. 

Små eller store beredere? Vi skifter alle størrelser og kan gi deg fastpris på utskifting av bereder inkludert arbeid og bereder. Se: Bytte varmtvannsbereder til fastpris. Vi skifter ut alt fra benkeberedere, beredere på 200 liter, 300 liter til store kombiberedere som forsyner boligen med både tappevann og vannbåren varme. Normalt skiller vi mellom to ulike type beredere: ekspress beredere eller standard beredere.

Bestill bytte av varmtvannsbereder på 120liter, 200liter eller 300 liter til fastpris.

Hvilket behov har en hustand for varmtvann?  Det er stor forskjell på behovet til en familie på 4 kontra behovet til en singel person som bor alene. Generell anbefaling er: 120 liters bereder passer til en husholdning med 1-3 personer. 200 liter 3-4 personer, 4-5 personer burde ha 250 liter og er dere 5 eller flere i husholdningen er 300 liter riktig størrelse. I mindre leiligheter eller boliger kan en benkebereder passe perfekt. Dette er normalt varmtvannstank på 80-140 liter og passer inne i et standard kjøkkenskap.

Inspirasjonsbilder

Bytte varmtvannsbereder
Bytte og skifte varmtvannsbereder
Bytte varmtvannsbereder - Inspirasjon
Bytte og skifte varmtvannsbereder - Inspirasjon
previous arrow
next arrow

Typiske beredere vi skifter ut for våre kunder.

OSO Saga S: 120, 200, 250 og 300 liter.
Varmtvannsbereder med uslåelig ytelse og livsløpsøkonomi.
OSO Saga Expansion – SE: 120, 200 liter.
Varmtvannsbereder med integrert ekspansjonskar og store ENØK besparelser.
OSO Saga Xpress – SX: 150, 200, 300 liter.
Varmtvannsbereder som gir varmtvann 3 × raskere enn standard.
OSO Flexi – F: 80, 100, 120 liter.
Varmtvannsbereder som er plasseffektiv for benk eller skap.
OSO Flexi Xpress – FX: 120 liter.
Varmtvannsberederen som gir maks varmtvann på minimal plass.

FAQ - Vanlige spørsmål om varmtvannsberedere

Varmtvannstank i rustfritt stål har en forventet levetid på rundt 30 år, men det er anbefalt å skifte den ut etter ca 20 år. Her skiller vi på teknisk levetid og anbefalt brukstid. Folk har en tendens til å ikke skifte bereder før det skjer noe galt, vår anbefaling er å skifte bereder før dette. Da lekkasjer og andre feil/skader ofte kan bli betydelig dyrere å utbedre. Les mer om levetid på utstyr her.

Sannsynlig er årsaken til dette at det forbrukes for mye varmtvann i boligen. Fungerer berederen som den skal og produserer varmtvann, men tanken går tom, er det anbefalt å skifte ut til en større varmtvannsbereder.

Størrelsen på berederen er avhengig av hvilket forbruk hustanden har av varmtvann. En husholdning på 4 eller om du har et badekar som hyppig benyttes kan en tank på 300 liter være perfekt. For en familie på 2-3 personer burde 200 liter være tilstrekkelig.

Selve varmtvannsberederen tar ikke skade av «litt» rust utvendig, men faren er at rusten smitter over på koblinger og ledninger som kan føre til kortslutning eller vannlekkasje. 

Dårlig temperatur på vannet kan være et tegn på at varmtvannsberederen er defekt. Det er viktig at temperaturen i tanken er  høy nok for å motvirke dannelsen av bakterier som legionella.

Utseende er ikke så viktig, men det kan være en indikator på at levetiden på berederen nådd. Har du en tank som er blå eller orange er det på tide å få skiftet denne ut. Dette er gamle beredere som er lite effektive, dårlig isolert og ofte svært slitte.

I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere med en effekt over 1500W eller 1.5KW.
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

OSO Varmtvannsbereder 300 liter

Vårt rørleggerfirma skifter varmtvannsberedere og utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

4.9/5

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Bytte til OSO Varmtvannsbereder 300 liter? Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!