Om DinRørpartner AS

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.

Frem til i dag har firmaet vårt hatt en jevn økning av arbeidsmengde og ansatte. Vi tror det er et tegn på at vi har utført vårt håndverk til kundenes tilfredsstillelse. Vi gir deg trygghet både når det gjelder kostnadstyring, kvalitet på utstyr og utført arbeid. Vi er meget løsningorienterte og serviceinnstilte – alle oppdrag er like viktige!

Rørleggere med lokalkunnskap i ditt nærområde! Når du velger en rørlegger, handler det om å velge trygghet, kunnskap og ansvar. Vi i DinRørpartner har mange gode kontakter innen bransjen i Oslo, Asker og Bærum, dette gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd. 

Når du engasjerer oss, trenger du kun å forholde deg til ett firma, vi påtar oss hele oppdraget. I tillegg for du en egen dedikert kontaktperson, dette er din kontaktperson helt til oppdraget er utført. Skulle du ha behov for annet enn bare rørleggerarbeid tilbyr vi også dette. Vi bistår med fagrupper som snekker, murer, elektrikermaler, gulvleggere m.m

DinRørpartner er en del av DBP Gruppen AS. Velger du oss som totalentreprenør, sikrer vi at alle deler av prosjektet blir tatt hånd om av dyktige fagfolk. Vi har raskt tilgang på alle faggrupper det skulle være behov for.

Vi er en rørleggerbedrift med dyktige og hyggelige ansatte. Vi har lang erfaring fra bransjen og har bare utdannede rørleggere i arbeid, når du møter en av våre ansatte kan du være trygg på at vi gjør en god jobb. Vi skal ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har gjort. Vi har stort fokus på detaljene så arbeidet vi leverer skal være av høy kvalitet. Selv med stort fokus på detaljene skal vi være effektive og kostnadsbevisste. Vi jobber målrettet og skal ikke bruke mer tid enn det som er nødvendig. Vi har bred kompetanse innenfor nybygg, rehabilitering av bad og små og store serviceoppdrag.

Ingen rørleggeroppdrag er for små eller for store. Det være seg rørleggerarbeid i store byggeprosjekter, eneboliger, rekkehus eller leiligheter.

Vår bedrift tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor. Det handler om vårt samfunnsansvar, vårt omdømme og vår troverdighet. Vi er en bedrift som tilbyr miljøvennlige løsninger.

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. 

Inspirasjonsbilder

Renovering av kjøkken
Renovering av baderom
Renovering av bad
Oppussing av kjøkken
Oppussing av bad
Renovering av kjøkken - Inspirasjon
Renovering av baderom - Inspirasjon
Renovering av bad - Inspirasjon
Oppussing av kjøkken - Inspirasjon
Oppussing av bad - Inspirasjon
previous arrow
next arrow

Typiske oppdrag vi utfører for våre kunder.

– Leverer og monterer alle typer radiatorer til private boliger og næringsbygg.
– Oppdrag som skifte av dusjarmatur, kjøkkenkraner og bytte av alt VVS-utstyr.
– Utbedring og reparasjon av lekkasjer.
– Rens av vannlåser, tette rør og avløp.
Frosne rør, tining av alt av vannrør- og avløpsrør. Både utvendig og innvendig.
– Totalrehabilitering eller renovering av bad, kjøkken og vaskerom.
– Service- og rammeavtaler for bedrifter, borettslag og sameier.

Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!