Forventet levetid på utstyr!

Hvor lange kan du forvente at utstyr på badet eller kjøkkenet skal holde?

Ulik levetid på forskjellig utstyr

Sintef Byggforsk opererer med ulike begreper for levetid. Her snakker vi gjerne om teknisk levetid og anbefalt brukstid. Teknisk levetid er gjerne tiden det tar før utstyret eller komponentene ikke lengre oppfyller sin tiltenkte oppgave eller funksjon. Anbefalt brukstid er anslår hvor lenge du kan forvente at utstyret fungerer uten lekkasjen eller funksjonssvikt, forutsatt at det er montert korrekt og brukes korrekt. Sintef Byggforsk opererer med to ulike begreper for levetid – teknisk levetid og anbefalt brukstid. I Snitt må man forvente at hele sanitærinstallasjonen må skiftes en til to ganger i løpet av bygningens levetid og komponenter som varmtvannsberedere, armatur o.l har behov for å skiftes oftere.

Sintef anslår at badekar, toalett og servanter har en levetid på inntil 50 år, mens armatur på servanter og badekar har en forventet levetid på rundt 15 år.

Forventet levetid på utstyr

Hvor lenge kan du forvente at utstyret holder? Forutsatt at det er korrekt montert å brukes som tiltenkt kan du forvente:

  • Vannklosett – 50 år
  • Servant – 50 år
  • Badekar – 50 år
  • Blandebatteri til servant – 15 år
  • Badearmatur – 15 år
  • Dusjkabinett – 20 år
  • Plastsluk – 50 år
  • Varmtvannsbereder i rustfritt stål – 20 år
  • Vannmåler – 25 år

Badet ditt kan i utgangspunktet holde i 50 år, men vi anbefaler å renovere badet oftere. Normalt anbefaler vi renovering av bad etter 20-30 år. Da er badet og gjerne deler av utstyr, membran etc så gammelt at det lønner seg å renovere dette før man eventuelt risikrer å få store og dyre vannskader.

Ønsker du hjelp av en rørlegger?

Ønsker du hjelp til renovering av bad, utskifting av armatur eller utbedring av feil og mangler hjelper vi deg gjerne. Vi utfører mye arbeid til fast avtalt pris, vennligst se vår prisliste for priser eller bestill en rørlegger.

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Se også: Bytte kjøkkenkran, bytte dusjkabinettbytte dusjbatteri, bytte varmtvannsbereder, bytte kjøkkenvask, bytte blandebatteri, bytte toalett, bytte utekran, bytte servant, bytte kjøkkenbatteri, bytte oppvaskmaskin, bytte utekran, bytte vask

Inspirasjonsbilder

Rørleggerfirma Oslo
Rørleggerfirma Asker
Rørleggerfirma Bærum
Rørlegger på fastpris
Rørlegger Oslo - Fastpris
Rørlegger Asker - Fastpris
Rørlegger Bærum - Fastpris
Rørlegger på fastpris
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Forventet levetid

Vårt rørleggerfirma utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Forventet levetid på utstyr til bad og kjøkken –  Kvalitet til avtalt tid og pris!