Lekkasjestopper i Bærum

Lekkasjestopper stenger av vanntilførselen ved en lekkasje sikrer deg mot unødvendige vannskader.

Installere lekkasjestopper i Bærum

Etter nye forskrifter skal alle vanninstallasjoner i rom uten sluk ha en lekkasjestopper. En vannlekkasje kan gjøre store skder på boligen din og lekkasjestopper kan forhindre nettopp dette.  Det skjer en vannskade i snitt hvert 8 minutt i Norge,  vannstoppventiler er en rimelig forsikring mot unødvendig store vannskader. Lekkasjestopperen stenger av vannet så snart den oppdager vann på for eksempel gulvet under kjøkkenbenken etc. Normalt monterer vi lekkasjestoppere på både kaldvann og varmtvannstilførselen. Det finnes flere lekkasjestoppere på markedet, men merke vi monterer mest er Waterguard. Dette er Norges mest solgte lekkasjesikring. Flere forsikringsselskaper gir deg også rabatt på forsikringspremien på huset om du har montert lekkasjesikring i boligen. Vi monterer lekkasjestoppere i både boliger og næringsbygg i Bærum. Ønsker du mer informasjon om lekkasjesikring eller har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

Trådløs lekkasjestopper i Bærum

Ofte har man behov for lekkasjestopper i flere rom i en bolig. I tilfeller der det er mange rom som skal sikres mot lekkasje med lekkasjestopper monterer vi ofte trådløs lekkasjestopper. Da monteres det sensorer i forskjellige rom som kommuniserer med lekkasjestopperen. Trådløs automatisk lekkasjestopper kan trådløst overvåke hele boligen eller bygningen.

Ulike systemer for lekkasjestopper

Eneboliger i Bærum der huseier ønsker å ha kontroll på alle utsatte områder i boligen er Smart Stop eller Smart Basic fra Waterguard en god løsning. Disse systemene kan ha ubegrenset antall sensorer tilkoblet slik at alle utsatte områder overvåkes.

Leiligheter i Bærum har ofte færre steder som skal sikres mot lekkasje og her fungerer det ofte fint med veggmodeller eller adapter som leveres med både en og to ventiler slik at man sikrer inntak av både kaldt og varmtvann. Punkt overvåkning av områder som vaskerom og kjøkkenbenk er ofte tilstrekkelig.

Vi leverer og monterer lekkasjesikring i eneboliger, næringsbygg og leiligheter. 

Pris på montering av lekkasjestopper

Prisene på montering av lekkasjestopper varierer utfra behov og antall punkter som skal overvåkes. Vi leverer lekkasjestoppere ferdig montert inkludert alt av arbeid og materialer fra 9.750,- for enkel lekkasjestopper til rundt 14.000 for mer avanserte lekkasjestoppere med trådløse sensorer. Har du spørsmål rundt lekkasjesikring av din bolig eller trenger du rørlegger i Bærum? Ta kontakt med oss.

Waterguards er utviklet i tett samarbeid med VVS-bransjen

Det finnes flere varianter av lekkasjestoppere på markedet, men vi foretrekker å montere løsningene fra Waterguard, dette er et velprøvd og sikkert system som både er Sintef og FG-godkjent. Dette er også Norges mest solgte lekkasjesikring.

Vårt nedslagsfelt: For å kunne bistå våre kunder på best mulig måte og på kort varsel er vårt nedslagsfelt begrenset. Primært utfører vi oppdrag for våre kunder på følgende steder i Bærum.

Sandvika, Høvik, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga, Hosle, Eiksmarka, Haslum, Snarøya og Hvalstad.

FAQ - Vanlige spørsmål om lekkasjestopper

Automatisk lekkasjestopper er en fuktføler som gir signaler til en magnetventil slik at vanntilførselen stenges.

Vi monterer lekkasjestoppere til fastpris. For flere priser ta en titt på vår prisliste.

Aquasafe lekkasjestopper m/ 1 sensor: 9.750,-
Aquasafe lekkasjestopper m/ 2 sensorer: 12.250,-
Waterguard Smart Stop m/ trådløs sensor: 14.125,-

Prisene inkluderer både arbeid og materialer.

Forskriftsmessig er det i utgangspunktet bare krav til lekkasjesikring ved endringer i eksisterende røropplegg og i nybygg. Men dersom du bor i en eldre bolig vil risikoen for vannlekkasje være relativt stor, og større enn i et nybygg. Derfor anbefaler vi og byggebransjens fagfolk at det installeres godkjent lekkasjesikring også i eldre boliger

Selve lekkasjestopperen er relativt enkelt å sette opp, men det er viktig at alle de vannførende koblingene i anlegget utføres fagmessig. Det kreves en rørlegger for å gjøre dette.

Inspirasjonsbilder

Lekkasjestopper
Lekkasjestopper
Montering av lekkasjestopper
Pris på lekkasjestopper
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Montere lekkasjestopper i Bærum

Vårt rørleggerfirma monterer lekkasjestoppere og utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Montering av lekkasjestopper i Bærum – Kvalitet til avtalt tid og pris!