Lekkasje Bærum

Er uhellet ute, og du trenger å få stoppet lekkasje i Bærum? Våre rørleggere er klare for å hjelpe deg.

Ved en vannlekkasje er det viktig å stenge av vannet raskt. Jo fortere lekkasjen stoppes, jo mindre blir skadeomfanget.

Vi er et allsidig rørleggerfirma som tilbyr alt av rørleggertjenester i Bærum. Vi utbedrer og reparerer alt fra små kran lekkasjer til store rør lekkasjer i Bærum. En vannlekkasje kan oppstå på mange forskjellige måter. En vanlig grunn til lekkasje er feil montert utstyr eller koblinger. Rust, korrosjon eller rør som er over sin levetid er også et vanlig problem.

Oppdage lekkasje: Det varerer hvor enkelt det er å oppdage lekkasjer. Enkelte ganger vil du kunne høre en suselyd fra rørene andre ganger merkes det ved at vannet forsvinner helt. Lekkasjer kan også oppdages ved at synlige fuktflekker dukker opp på gulv eller i tak.

Vi rykker raskt ut for å hindre lekkasjer eller reparere rørbrudd. Ved hasteoppdrag ring: 46 33 00 20. Vi hindrer også potensielle lekkasjer som forårsakes av tette rør eller avløp på kjøkken, bad og våtrom. Arbeidet vi leverer har høy kvalitet og leveres til avtalt tid og konkurransedyktig pris.

DinRørpartner utfører arbeid på alle sanitæranlegg, både bad og kjøkken. Uavhengig av om du skal rehabilitere og pusse opp eksisterende baderom og kjøkken eller bygge nytt, kan vi bistå deg med hele prosessen.

Et dyktig rørleggerfirma i Bærum vet hva som fungerer best. Det hjelper ikke at produktene er av topp kvalitet om de monteres feil. Over 50% av vannskadene i private boliger skyldes monteringsfeil. Overlat derfor jobben til en fagperson, det lønner seg!

Hos oss får du en rørlegger som både liker og tar utfordringen! Vi har fokus på god kundeopplevelse, god service og har kort responstid på henvendelser. Vårt rørleggerfirma leverer det aller meste innen rørleggerfaget enten du skal reparere røranlegget i boligen, utbedre lekkasjer eller om du ønsker å bygge nytt bad eller kjøkken. Vi er serviceinnstilte fagfolk med høy kompetanse innen VVS og rørleggertjenester.

God service, tilgjengelighet og godt håndtverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Noen av områdene vi utbedrer lekkasjer i
Bærum: Sandvika, Høvik verk, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga

Inspirasjonsbilder

Renovering av kjøkken
Renovering av baderom
Renovering av bad
Oppussing av kjøkken
Oppussing av bad
Renovering av kjøkken - Inspirasjon
Renovering av baderom - Inspirasjon
Renovering av bad - Inspirasjon
Oppussing av kjøkken - Inspirasjon
Oppussing av bad - Inspirasjon
previous arrow
next arrow

Typiske oppdrag vi utfører for våre kunder.

– Leverer og monterer alle typer radiatorer til private boliger og næringsbygg.
– Oppdrag som skifte av dusjarmatur, kjøkkenkraner og bytte av alt VVS-utstyr.
– Utbedring og reparasjon av lekkasjer.
– Rens av vannlåser, tette rør og avløp.
Frosne rør, tining av alt av vannrør- og avløpsrør. Både utvendig og innvendig.
– Totalrehabilitering eller renovering av bad, kjøkken og vaskerom.
– Service- og rammeavtaler for bedrifter, borettslag og sameier.

Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Lekkasje Bærum

Vårt rørleggerfirma utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse (Bærum).
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Trenger du hjelp til å utbedre lekkasje i Bærum? Kontakt oss for uforpliktende tilbud – Kvalitet til avtalt tid og pris!