Problemer med frosne rør?

Vi hjelper deg med avising av frosne vannrør og frosne avløpsrør.

Vi hjelper deg med tining av frosne vann- og avløpsrør!

Opplever du at vannet renner dårligere enn normalt eller har trykket blitt dårligere? Har du vært uheldig å fått frosne rør i boligen? I de kaldeste periodene på året kan det hende at rørene har fryst. Har du forsøkt å tine opp rørene selv uten å lykkes kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med avising av frosne vannrør og frosne avløpsrør i Oslo, Asker og Bærum. Kontakt oss for hjelp med frosne rør og avløp.

Hva kan du gjøre selv for å forhindre at rørene fryser?

 • Skal du reise bort på ferie eller på hytta og være borte en stund, anbefaler vi at ikke all varme i huset skrus av. Behold litt varme i boligen selv om det ikke er noen hjemme, på denne måten kan du forhindre at rørene fryser når det er ekstra kaldt ute.
 •  Har du muligheten til å få noen til å ta en titt innom boligen og se over kraner når du skal være lenge borte, kan dette også være en fin løsning for å undersøke at alt er i orden. Spesielt frosne utekraner er et vanlig problem.
 • Skal boligen stå tom over lang, lang tid kan det være fornuftig å stenge av vannet. da kan vannet skrues av med hovedstoppekranen. Da slipper du at vann i rørene potensielt kan fryse og sprekke rør. Husk at frossent vann i rørene ekspanderer med ca 10%, så denne ekspansjonen i rørene utsetter rørene for trykk og slitasje som potensielt kan gjøre at rørene sprekker.

Opptining av frosne rør kan føre til lekkasje

Når vann i kobberrør fryser er det stor fare for at rørene eller koblingspunkt sprekker, grunnen til dette er at vann som fryser ekspanderer og kobberrør er svært lite elastiske og vil til slutt sprekke eller revne. Når rørene begynner å tine, smelterer isproppen i røret og vann kan fosse ut.

Hva skal du gjøre om du oppdager frosne rør? Det første du burde gjøre er å skru av hovedstoppekranen og ringe en rørlegger for hjelp. Ikke forsøk å tine rørene selv, dette kan potensielt føre til vannlekkasjer med dyre følgeskader.

Rørlegger klar for oppdrag på kort varsel

Våre rørleggere utfører alt fra store renoveringsprosjekter, til mindre rørleggeroppdrag, vedlikeholdsjobber og serviceoppdrag. Ingen rør- eller VVS-installasjoner vare evig. Derfor er rørleggerservice noe som vil være nødvendig i alle bygg på et tidspunkt. Vi utfører alt innen rørleggerservice, som vedlikehold, spyling og reparasjoner for privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier.

Oppdrag våre rørleggere kan bistå med på kort varsel i er:

 • Oppussing og rehabilitering av bad og kjøkken.
 • Akutt rørleggerhjelp og utbedring av lekkasjer.
 • Tining av frosne vann- og avløpsrør
 • Serviceoppdrag som skifting og reparasjon av kraner, beredere, servanter, klosett og dusj.
 • Nye rørtekniske anlegg i leiligheter, boliger og forretningsbygg.
 • Installasjon av varmepumper og vannbårne anlegg.
 • Gulvvarme i så vel eneboliger som større bygg.
 • Rehabilitering av våtrom og kjøkken – bygårder, skoler, institusjoner.
 • Bygging, service og kontroll av sprinkleranlegg.
 • Vann og avløpsinstallasjoner utvendig.

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Inspirasjonsbilder

Frosne rør og avløp
Frosne rør og avløp
Frosne rør og avløp
Frosne rør og avløp
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Frosne rør og avløp

Vårt rørleggerfirma utfører tining av frosne vannrør og alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Avising av frosne vannrør – Kvalitet til avtalt tid og pris!