Tining av frosne rør i Oslo

Vi hjelper deg med avising av frosne vannrør og frosne avløpsrør i Oslo.

Tining av frosne vannrør og avløpsrør i Oslo!

Opplever du at vannet renner dårligere enn normalt eller har trykket blitt dårligere? Har du vært uheldig å fått frosne rør i din bolig i Oslo? I de kaldeste periodene på året kan det hende at rørene har fryst. Har du forsøkt å tine opp rørene selv uten å lykkes kan du ta kontakt med oss. Vi har rørleggere i Oslo som hjelper deg med avising av frosne vannrør og frosne avløpsrør i Oslo og omegn. Kontakt oss for hjelp med frosne rør og avløp.

Hva kan du gjøre selv for å forhindre at rørene fryser?

 • Skal du reise bort på ferie eller på hytta og være borte en stund, anbefaler vi at ikke all varme i huset skrus av. Behold litt varme i boligen selv om det ikke er noen hjemme, på denne måten kan du forhindre at rørene fryser når det er ekstra kaldt ute.
 •  Har du muligheten til å få noen til å ta en titt innom boligen og se over kraner når du skal være lenge borte, kan dette også være en fin løsning for å undersøke at alt er i orden. Spesielt frosne utekraner er et vanlig problem.
 • Skal boligen stå tom over lang, lang tid kan det være fornuftig å stenge av vannet. da kan vannet skrues av med hovedstoppekranen. Da slipper du at vann i rørene potensielt kan fryse og sprekke rør. Husk at frossent vann i rørene ekspanderer med ca 10%, så denne ekspansjonen i rørene utsetter rørene for trykk og slitasje som potensielt kan gjøre at rørene sprekker.
 • Sørg for at alle rom med vannrør har minimum 4-5 varmegrader gjennom hele vinteren.
 • Steng hovedstoppekran når du skal oppholde deg lenge borte fra boligen.
 • Prøv å unngå kaldt trekk på vannrør, undersøk om det trekker fra lufteventiler, under vinduer o.l

Avløsrør fryser sjeldent, da disse ligger med fall og alltid skal renne tomme. Skulle det alikevell fryse er det ofte tegn på konstruksjonsfeil. Feilen må da utbedres for å forhindre at problemet med frossene rør gjenntar seg.

JA! Dessverre kan vannrør sprekke når de fryser. Volumet på frossent vann øker med ca 10 % og spesielt kobberrør er utstatt for dette.

Undersøk med dine nærmeste naboer om de har vann. Har du montert lekkasjestopp i boligen undersøk om denne har slått ut. Undersøk også om kommunen har varslet arbeid på vannledningsnettet i ditt område.

En enkel måte å tømme rørene for vann er å skru av hovedstoppekranen. Slå derretter på kraner på kjøkken og bad slik at dresterende vann i rørene renner ut.

Når rørene ruster over tid, flasser materialene av og kan ende opp i vannforsyningen din og gi vannet en oransjebrun farge i jernrør og nesten svart farge i blyrør. Brunt vann og partikler i drikkevannet skyldes at innvendig belegg i vannledningene løsner og fraktes med drikkevannet
På vinteren når det er skikkelig kaldt kan både rør og varmtvannsbereder fryse og slå sprekker dersom vannet blir liggende i rørende. Har du en sommerhytte du skal forbrede for vinteren er det viktig å huske på varmtvannsberederen. Vi anbefaler å tømme den for vann for å unngå at varmtvannsberederen fryser, noe som kan resultere i sprekker som igjen fører til lekkasjer og omfattende reparasjonsbehov

Rørlegger i Oslo klar for oppdrag på kort varsel

Våre rørleggere utfører alt fra store renoveringsprosjekter, til mindre rørleggeroppdrag, vedlikeholdsjobber og serviceoppdrag. Ingen rør- eller VVS-installasjoner vare evig. Derfor er rørleggerservice noe som vil være nødvendig i alle bygg på et tidspunkt. Vi utfører alt innen rørleggerservice, som vedlikehold, spyling og reparasjoner for privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier.

Oppdrag våre rørleggere kan bistå med på kort varsel i er:

 • Oppussing og rehabilitering av bad og kjøkken.
 • Akutt rørleggerhjelp og utbedring av lekkasjer.
 • Tining av frosne vann- og avløpsrør
 • Serviceoppdrag som skifting og reparasjon av kraner, beredere, servanter, klosett og dusj.
 • Nye rørtekniske anlegg i leiligheter, boliger og forretningsbygg.
 • Installasjon av varmepumper og vannbårne anlegg.
 • Gulvvarme i så vel eneboliger som større bygg.
 • Rehabilitering av våtrom og kjøkken – bygårder, skoler, institusjoner.
 • Bygging, service og kontroll av sprinkleranlegg.
 • Vann og avløpsinstallasjoner utvendig.

God service, tilgjengelighet og godt håndtverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Inspirasjonsbilder

Frosne rør og avløp
Frosne rør og avløp
Frosne rør og avløp
Frosne rør og avløp
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Frosne rør og avløp i Oslo

Vårt rørleggerfirma utfører tining av frosne vannrør og alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse (Oslo).
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Tining av frosne rør i Oslo – Kvalitet til avtalt tid og pris!