Bytte varmtvannsbereder

Det kan være god økonomi i det å byttet ut den gamle varmtvannsberederen.

Vi bytter ut din varmtvannsbereder!

DinRørpartner leverer og installerer varmtvannsbereder i alle størrelser. I vårt sortiment finner du beredere i størrelsen 120 liter, 200 liter, 250 liter og 300 liter. Berederne kan leveres som benkberedere, standard beredere, ekspressbereder eller smartberedere. Vi gir deg fastpris på bytte av din varmtvannsbereder.

Rørleggerfirma - Vårt fokus

Vårt fokus er deg!

Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal bli fornøyde, det er tross alt fornøyde kunder vi lever av. 

Rørleggerfirma - Vår kompetanse

Vår kompetanse

Rørleggere med lang erfaring med bytte av beredere. Vi er effektive og har høy kompetanse.

Rørleggerfirma - Avtalt tid og pris

Bereder til avtalt tid og pris

Vi gir deg fastpris på utskifting av din bereder. Kontakt oss for et hyggelig tilbud.

Rørleggerfirma - Trygghet

Trygghet

Du kan være trygg på at utskifting av din bereder blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kampanje på varmtvannsberedere
Rabatt på utskifting av varmtvannsbereder

Bytte varmtvannsbereder - Gode priser og høy kvalitet på arbeidet!

Varmtvannsberedere har normalt levetid på rundt 20 år. I gjennomsnitt skiftes varmtvannsberederene ut hvert 15. år. Pris for å bytte berederen vil variere ut fra størrelsen på berederen du skal montere og type varmtvannsbereder. Standard varmtvannsbereder er noe rimeligere enn en ekspressbereder. Forskjellen på disse er at ekspress berederen varmer opp vannet raskere. Normalt er det standard bereder som installeres i boliger. En standard varmtvannsbereder på 200 liter vil koste rundt 15.000,- ferdig montert. Inkludert i prisen er da tømming og kasting av den gamle berederen, frakt og montering av ny varmtvannsbereder inkludert deler og utstyr. Vi både leverer og monterer solide kvalitets beredere fra OSO. (OSO beredere har markedets laveste varmetap og er designet for maksimal effektivitet. Disse berederne har markedets laveste strømforbruket og enestående livsløps økonomi)

Vårt sortiment av varmtvannsberedere

Vi leverer og monterer beredere i alle størrelse. Er du usikker på hvilken størrelse som passer ditt behov? En tommelfingerregel kan være at en 120 liters varmtvannsbereder passer for husholdninger med én til tre personer, 200 liter passer for tre til fire personer, 250 liter for fire til fem personer, og 300 liter for familier på fem eller flere. Alternativt kan størrelsen justeres ned, men da skiftes over til en ekspress bereder. Med en ekspress-modell får du raskere tilgang på varmt vann.

Populære varmtvannsberedere

Plassering når du skal bytte varmtvannsbereder

Når berederen skal monteres et nytt sted er det krav til sluk i rommer, skal berederen monteres i et rom uten sluk skal det monteres lekkasjestopper (eks Waterguard) Automatisk lekkasjestopper er en fuktføler som gir signaler til en magnetventil slik at vanntilførselen stenges. Forskriftsmessig er det i utgangspunktet bare krav til lekkasjesikring ved endringer i eksisterende røropplegg og i nybygg. Men dersom du bor i en eldre bolig vil risikoen for vannlekkasje være relativt stor, og større enn i et nybygg. Derfor anbefaler vi og byggebransjens fagfolk at det installeres godkjent lekkasjesikring også i eldre boliger.

Når må varmtvannsberederen byttes

Har din gamle bereder fått lekkasje, sluttet å virke eller begynt å bli gammel kan det være på tide å få denne byttet. Når varmtvannsberederen begynner å bli gammel er lekkasjer ofte den største risikoen. Mange har berederen plasser i boder, skap o.l slik at det ikke alltid er så lett å oppdage lekkasjer før det kan ha pågått en stund. Ta gjerne en titt etter rust og lekkasjer rundt rørene på berederen med jevne mellomrom.

Bytte varmtvannsbereder, spar strøm

Det kan være økonomisk smart å få oppgradert og skiftet ut din gamle varmtvannsbereder. Nye varmtvannsberedere benytter mindre strøm og holder bedre på varmen. En moderne bereder har gjerne et varmetap som er under halvparten av varmetapet på en 20 år gammel bereder. OSO beredere har markedets laveste varmetap og er designet for maksimal effektivitet. Det gir våre produkter det laveste strømforbruket og enestående livsløpsøkonomi for våre kunde

Gode priser og gode referanser

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma i Holmenkollen med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Kontakt oss når du ønsker å få byttet varmtvannsbereder

 
 

Kontakt oss når du ønsker å få byttet varmtvannsbereder

 
 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi skiller på teknisk levetid og anbefalt brukstid på varmtvannsberedere. Aanbefalt brukstid på en bereder er 15-20 år, men kan ha en teknisk levetid på 10-30 år. Nye beredere har bedre energieffektivitet som kan gjøre utskifting av varmtvannsberederen til en lønnsom investering. Har du en gammel modell som ofte er i fargen blå eller orange er dette ofte bedredere som anbefales å få skiftet ut til nye modeller.

En enkel varmtvannsbereder kan kjøpes inn fra 5.000,- til 10.000,- størrelsen på berederen er avgjørende for prisen. Det finnes også dyrere modeller som ekspress beredere eller beredere laget for å passe inne i benkskap. Merke på berederene har også litt å si for prisen. Oftes så anbefaler vi å styre unna de aller rimeligste berederene da kvaliteten og levetiden ofte er bedre på de «litt» dyrere modellene. Fastpris på bytte av varmtvannsbereder ligger på rundt 15.000,- inkludert alt! Da er arbeid, materialer og retur av gammel bereder inkludert. Da får du montert en ny Oso Saga S200 varmtvannsbereder.

Normalt sier vi at en varmtvannsbereder på 200 liter passer til en middels familie. Denne berederen burde passe en familie på 3-4 personer. I snitt bruker vi 20-50 liter vann og mellom 160-200 liter vann når vi fyller i badekaret. Ønsker du ny bederer på 200 liter? Bestill bytte av 200 liter varmtvannsbereder.

Eldre varmtvannsberedere er mindre ekkefektive enn de nye berederene og trekker mer strøm. Skifter du ut din gamle bereder med en moderne varmvannsbereder kan du redusere strømforbruket på oppvarming av vann med opptil 50%. Etter oppvarming av boligen utgjør varmtvannet den største delen av kilowattimene som forbrukes i boligen. I snitt går 20% av strømforbruket i boligen til oppvarming av vann, så besparelsen ved å skifte ut den gamle berederen kan være stor. I følge Enova er det fornuftig å skifte ut den gamle berederen når den ikke fungerer bra, er utdattert eller om du vil bytte av energiøkonomiske hensyn. Forventet levetid på varmtvannsberedere er rundt 15-20 år.

Mange kan ha opplevd at det kan være litt vått på gulvet forran varmvannsberederen, ofte skyldes dette at sikkerhetsventilen står å lekker litt. Sikkerhetsventilen på bedreren er der for å slippe ut litt vann når trykket inne i berederen blir for høyt. Dette er helt normalt og betyr bare at sikkerhetsventilen gjør det den skal. Andre vanlige steder det kan lekke fra berederen er vannforsyningslinjen, avløpsledning eller i selve tanken.  Er du usikker på hor lekkasjen kommer fra eller trenger hjelp til å få ordnet dette er det bare å ta kontakt med oss.

Ønsker du å få byttet varmtvannsbereder på kort varsel? Kontakt oss for en hyggelig prat eller for et uforpliktende tilbud.