Bytte kjøkkenkran

Vi hjelper deg med å bytte kjøkkenkran og utfører alle små og store serviceoppdrag innen rørleggeryrket.

Bytte kjøkkenkran

Har du et ødelagt kjøkkenkran? Kanskje leverer det ikke lenger jevn temperatur eller ser det slitent og stygt ut etter mange års bruk? Ting varer ikke evig! Bytte av dusjbatteri er et oppdrag vi kan utføre på kort varsel og til fast avtalt pris. Utskifting av kjøkkenkran kan normalt utføres for rundt 3.500,- Servicebil/oppmøte på 1.000,- tilkommer på alle oppdrag. Bestill montering av kjøkkenbatteri. Et kjøkkenbatteri har normalt en levetid på rundt 15 år, men kan selvfølgelig også vare lenger. 

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Skifte kjøkkenkran

Er den gamle kjøkkenkranen utslitt eller lekker den? Skal du skifte kjøkkenkran har du mye å velge mellom både i utseende, form og pris. En rimelig kjøkkenkran trenger ikke å være noe dårligere enn en dyr. Det viktigste er å velge et anerkjent merke slik at det i årene framover er mulig å få tak i reservedeler om noe skulle skje.

Ødelagt kjøkkenkran

Hvordan merker du at et kjøkkenkranen er ødelagt? En ødelagt dusjkran kan for eksempel gi ujevn temperatur, dryppe eller lekke. Du kan også merke uregelmessigheter i vanntrykket, eller at det drypper etter bruk dette kan være et tegn på at kjøkkenarmaturet er ødelagt, men det kan selvfølgelig også være andre ting. Synes du noe er annerledes ved bruk av kjøkkenkranen og er usikker på hva som er problemet? Ring en rørlegger for hjelp.

Kjøkkenkran som drypper

Hvis kjøkkenkranen lekker og er veldig slitt kan det være like greit å bytte den ut, dette er ingen tidskrevende oppgave og vi kan utføre dette oppdraget på kort varsel. Den vanligste årsaken til drypping er slitte pakninger, utskifting av pakning kan være en enkel reparasjon. Når pakninger skiftes ut er det viktig å bruke armaturfett på bevegelige deler. Ønsker du hjelp av oss til å utbedre dette. Vi har minstepris på serviceoppdrag: 3.100,- For flere priser ta en titt på vår prisliste

Utskifting av kjøkkenkran

Varer et dusjkraner evig? Dessverre gjør det ikke det. Normal levetid er rundt 15 år på en kjøkkenkran og utskifting vil være nødvendig på et eller annet tidspunkt. Utskifting av kjøkkenkran kan være nødvendig av flere grunner, men som oftest er det i forbindelse med feil som oppstår eller ved oppussing av kjøkkenet. Kan man gjøre dette arbeidet selv? Det er ingen lov som sier at du ikke kan skifte ut kjøkkenarmaturet selv, men vi vil anbefale å overlate dette arbeidet til en rørlegger. En rørlegger er fagkyndig og du vil samtidig få garanti på arbeidet. Uten kvittering fra autorisert rørlegger kan det bli veldig dyrt hvis noe går galt og fuktskader oppstår.

Inspirasjonsbilder

Utskifting av kjøkkenkran
Bytte kjøkkenkran
Utskifting av kjøkkenkran
Bytte kjøkkenkran
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Bytte kjøkkenkran​

Vårt rørleggerfirma bytter dusjbatterier og utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Bytte kjøkkenkran? Ring oss! Kvalitet til avtalt tid og pris!