Bytte dusjkabinett

Vi hjelper deg med å bytte dusjkabinett og utfører alle små og store serviceoppdrag innen rørleggeryrket.

Bytte dusjkabinett

Begynner ditt bad å bli gammelt og slitt? Oppussing av bad er ofte en stor investering, men med enkle grep er det mulig å få satt inn et nytt dusjkabinett, slik at badet holder en stund til. Ofte blir vi kontaktet av kunder med eldre bad, gjerne der membran på gulvet begynner å nå sin levetid eller muligens mangler. Er du i tvil om membranen på gulvet er tett er et dusjkabinett en trygg og god løsning. Normal levetid på et bad er 15-20 år, så har du et eldre bad kan dette være en god løsning. Det finnes mange fine dusjkabinett å velge mellom og de kommer i alle størrelser. De vanligste størrelsene er 80×80 cm og 90×90 cm me en høyde mellom 190 cm og 205 cm. Med et dusjkabinett er ikke tilstanden på membranen så viktig, siden dusjkabinettet blir som et eget lite våtrom, men rommet må ha sluk i gulvet og tilstrekkelig med ventilasjon. Montering eller bytte av dusjkabinett kan normalt utføres for rundt 6.000,- Servicebil/oppmøte på 1.000,- tilkommer på alle oppdrag.

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Skifte dusjkabinett

Før du bestemmer deg for å skifte ut eller få satt inn nytt dusjkabinett kan det være lurt å finne ut av hvor stor plass du har tilgjengelig. Dusjkabinett kommer i mange størrelser, men vi anbefaler i utgangspunktet ikke noe særlig mindre enn 80×80 cm. Fordelen med å skifte ut til et dusjkabinett er at du på denne måten kan forlenge levetiden på ditt bad og kan utsette en eventuell oppussing av badet med mange år. Siden dusjkabinettet har både bunn og vegger får du god kontroll på vannet og får holdt vannet unna både fliser og fuger som muligens ikke er egnet for å dusje på. Enkelte takstmenn er også posstive til at det finnes et dusjkabinett på badet, siden de ofte anser dusjkabinett for å være en tryggere løsning enn normal dusk da risikoen for fuktskader reduseres ved bruk av dusjkabinett.

Ødelagt dusjkabinett

Har du et ødelagt dusjkabinett eller lekker det vann ut fra kabinettet er det på tide å få byttet dette ut. Ofte er det montert dusjkabinett på bad som ikke er egnet for dusjing rett på flisene grunnet dårlig eller manglende membran. Så har du et ødelagt dusjkabinett er det viktig at dette byttes ut så snart som mulig. I dag finnes det dusjkabinett i alle utforminger, priser og fasonger. Drømmer du om litt ekstra luksus som massasjedusj eller regnfall finnes selvfølgelig dette også. Moderne dusjkabinett er også enkle å rengjøre, samtidig som du vil holde flisene dine penere siden du unngår kalkbelegg og missfarging av fuger.

Dusjkabinett som lekker eller drypper

Hvis dusjkabinettet er gammelt og lekker kan det være like greit å bytte den ut, dette er ingen tidkrevende oppgave og vi kan utføre dette oppdraget på kort varsel. Ønsker du hjelp av oss til å montere nytt dusjkabinett? Vi monterer de aller fleste dusjkabinett til fastpris og har fastpris på de aller fleste oppdrag. For flere priser ta en titt på vår prisliste

Utskifting av dusjkabinett

Varer et dusjkabinettet evig? Dessverre gjør det ikke det. Normal levetid er rundt 20 år på et dusjkabinett og utskifting vil være nødvendig på et eller annet tidspunkt. Utskifting av dusjkabinett kan være nødvendig av flere grunner, men som oftest er det i forbindelse med feil som oppstår eller ved oppussing av badet. Enkelte vurderer bytte ut eller montere dusjkabinettet selv, men vi vil anbefaler å overlate dette arbeidet til en rørlegger. En rørlegger er fagkyndig og du vil samtidig få garanti på arbeidet. Uten kvittering fra autorisert rørlegger kan det bli veldig dyrt hvis noe går galt og fuktskader oppstår.dusjkabinett

Inspirasjonsbilder

Skifte dusjkabinett
Montere dusjkabinett
Bytte dusjkabinett
Skifte dusjkabinett i Oslo, Asker og Bærum
Montere dusjkabinett i Oslo, Asker og Bærum
Bytte dusjkabinett i Oslo, Asker og Bærum
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Bytte dusjkabinett

Vårt rørleggerfirma bytter dusjkabinett og utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Bytte dusjkabinett? Ring oss! Kvalitet til avtalt tid og pris!