Bytte dusjbatteri

Vi hjelper deg med å bytte dusjbatteri og utfører alle små og store serviceoppdrag innen rørleggeryrket.

Bytte dusjbatteri

Har du et ødelagt dusjbatteri? Kanskje leverer det ikke lenger jevn temperatur eller ser det slitent og stygt ut etter mange års bruk? Ting varer ikke evig! Bytte av dusjbatteri er et oppdrag vi kan utføre på kort varsel og til fast avtalt pris. Utskifting av dusjbatteri kan normalt utføres for under 3.000,- Servicebil/oppmøte på 1.000,- tilkommer på alle oppdrag. Et dusjbatteri har normalt en levetid på rundt 15 år, men kan selvfølgelig også vare lenger. 

God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi er et allsidig rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunder. Ingen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.rørleggerfirma med lang erfaring. Les også tilbakemeldinger fra våre kunderIngen jobb for liten – Ingen jobb for stor. Kontakt oss i dag slik at vi sammen finner et passende tidspunkt for befaring.

Skifte dusjbatteri

Mange skifter ut sitt dusjbatteri av kosmetiske hensyn, men normalt skifter man ut dusjbatteriet ved renovering av badet eller våtrommet. Dusjbatteri, dusjkran eller blandebatteri? Det er mange navn som benyttes i bransjen, men kort fortalt er dette enheten som styrer temperaturen og vannmengden du får ut av dusjhodet. Et typisk dusjbatteri ser du nederst på siden. Skal du skifte dusjbatteri har du mye å velge mellom både i utseende, form og pris. Et rimelig dusjbatteri trenger ikke å være noe dårligere enn et dyrt. Det viktigste er å velge et anerkjent merke slik at det i årene framover er mulig å få tak i reservedeler om noe skulle skje.

Ødelagt dusjbatteri

Hvordan merker du at et dusjbatteri er ødelagt? Et ødelagt dusjbatteri kan for eksempel gi ujevn temperatur, dryppe eller lekke. Du kan også merke uregelmessigheter i vanntrykket, eller at det drypper etter bruk dette kan være et tegn på at dusjbatteriet er ødelagt, men det kan selvfølgelig også være andre ting. Synes du noe er annerledes ved bruk av dusjbatteriet og er usikker på hva som er problemet? Ring en rørlegger for hjelp.

Dusjbatteri som drypper

Har du et dusjbatteri som drypper er det ikke bare irriterende, det koster også penger. I følge Sintef kan hele 10 tusen liter vann i året dryppe bort fra kraner. Den vanligste årsaken til drypping er slitte pakninger, utskifting av pakning kan være en enkel reparasjon. Når pakninger skiftes ut er det viktig å bruke armaturfett på bevegelige deler. Ønsker du hjelp av oss til å utbedre dette. Vi har minstepris på serviceoppdrag: 3.100,- For flere priser ta en titt på vår prisliste

Utskifting av dusjbatteri

Varer et dusjbatteri evig? Dessverre gjør det ikke det. Normal levetid er rundt 15 år på et dusjbatteri og utskifting vil være nødvendig på et eller annet tidspunkt. Utskifting av dusjbatteri kan være nødvendig av flere grunner, men som oftest er det i forbindelse med feil som oppstår eller ved oppussing av badet. Kan man gjøre dette arbeidet selv? Det er ingen lov som sier at du ikke kan skifte ut dusjbatteriet selv, men vi vil anbefale å overlate dette arbeidet til en rørlegger. En rørlegger er fagkyndig og du vil samtidig få garanti på arbeidet. Uten kvittering fra autorisert rørlegger kan det bli veldig dyrt hvis noe går galt og fuktskader oppstår.

Inspirasjonsbilder

Bytte dusjbatteri
Utskifting av dusjbatteri i Oslo, Asker og Bærum
Bytte dusjbatteri
Utskifting av dusjbatteri i Oslo, Asker og Bærum
previous arrow
next arrow
Produkter fra Brødrene dahl
Produkter fra Ahlsell
Produkter fra Heidenreich
Produkter fra rørkjøp
Produkter fra Onninen

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Bytte dusjbatteri

Vårt rørleggerfirma bytter dusjbatterier og utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større prosjekter og rehabiliteringer. Installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann, varme, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Oppdrag vi utfører for våre kunder!

Gode grunner til å velge oss.

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om DinRørpartner AS

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi bestreber oss alltid på å levere et så godt produkt som mulig! Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Bytte dusjbatteri? Ring oss! Kvalitet til avtalt tid og pris!