Bestill rørlegger på nett.

Har du skader på rør eller en lekkasje er det ingen tid å miste, og det er veldig viktig å finne en dyktig rørlegger raskt. Vi har rørleggere klare for oppdrag på kort varsel. Benytt skjemaet for å bestille en rørlegger på nett eller kontakt oss via telefon  på tlf: 46 33 00 20. Alle henvendelse vil besvarer så svarer vi så fort som mulig. Husk å sjekk at e-postadressen din i kontakskjema er korrekt. Sjekk også din søppelpost hvis du ikke har mottatt svar innen 24/48 timer. Haster det, anbefaler vi at du ringer oss.

Ta også en titt på vår prisliste for priser, fastpriser og pakkepriser på rørleggeroppdrag.

 
 

Kontakt oss!

Har du skader på rør eller en lekkasje er det ingen tid å miste, og det er veldig viktig å finne en dyktig rørlegger raskt. Vi har rørleggere klare for oppdrag på kort varsel. Benytt skjemaet for å bestille en rørlegger på nett eller kontakt oss via telefon  på tlf: 46 33 00 20. Alle henvendelse vil besvarer så svarer vi så fort som mulig. Husk å sjekk at e-postadressen din i kontakskjema er korrekt. Sjekk også din søppelpost hvis du ikke har mottatt svar innen 24/48 timer. Haster det, anbefaler vi at du ringer oss. .

Ta også en titt på vår prisliste for priser, fastpriser og pakkepriser på rørleggeroppdrag.

 
 

Grunnet stor etterspørsel etter våre tjenester den den siste tiden, må vi dessverre ta et lite forbehold om at det muligens ikke er ledig kapasitet til å utføre oppdraget på ønsket tidspunkt. Vi tar selvfølgelig kontakt og gir deg beskjed umiddelbart.

Bestill rørlegger på nett.